13.10.2017 Uudet vastaanotto-ohjeet ja hinnasto voimaan 1.11.

Posted on Posted in Ajankohtaista, Yleinen

VASTAANOTTO–OHJEET JA UUSI HINNASTO VOIMAAN 1.11.

 

Hyvä asiakkaamme,

Destaclean Oy on pitänyt vastaanottohinnastonsa vakaana, asiakkaidensa pitkäjänteisen suunnittelun mahdollistavana sekä avoimena. Nyt olemme uuden tilanteen edessä. Keväällä alkanut markkinoiden epävakaus on nostanut merkittävästi sekalaisen rakennusjätteen jatkokäsittelykustannuksia ja vastaanottohintoja.

Rakennusjätteistä valmistetuista energiajakeista sekä puumurskeiden että muiden polttojakeiden osalta on ylitarjontaa. Tilanne on yleinen ja koskee kaikkia alan toimijoita. Olemme tässä tilanteessa pakotettuja joiltakin osin nostamaan vastaanottohintojamme erityisesti vaikeammin hyödynnettävien jätejakeiden osalta. Destaclean Oy:n päivitetty materiaalien vastaanottohinnasto astuu voimaan 1.11.2017. Uusi lajitteluohje ja hinnasto löytyy tästä linkistä.

Destaclean Oy:ssä jatkuu rakennusjätteiden monipuolinen kierrätystuotetoiminnan kehittäminen. Tavoitteenamme on saada aikaan uusia kierrätysratkaisuja jätteiden polton vaihtoehdoksi. Käsillä oleva energiaraaka-aineiden markkinatilanne on tämän tarpeen nostanut näkyvästi esille. Muutokset ovat kuitenkin hitaita ja uusien kierrätystuotteiden markkinoille saattaminen merkittävässä määrin vie oman aikansa. Toivomme, että hyvä ja pitkänteinen yhteistyömme jatkuu entiseen tapaan.
 
 

Kaikissa materiaalien vastaanottoon ja asiakkuuksiin liittyvissä asioissa teitä palvelee:

Matti Hallinen
Myyntijohtaja
p. 0400 643 413
matti.hallinen@destaclean.fi