Piha- ja aluerakentajat

TUOTTEEMME PIHA- JA ALUERAKENTAJILLE

Destaclean® Puukivi on edistyksellinen uusiomateriaali, jossa perinteisten betonituotteiden kiviainesta korvataan aidolla, puhtaalla kierrätyspuukuidulla. Puukivestä tällä innovatiivisella metodilla valmistetut piha- ja aluerakentamisen tuotteet ovat ekologisia, kevyempiä ja sitkeämpiä kuin myös helpommin työstettäviä. Puukivi on kestävän kehityksen mukainen valinta.

Mallistostamme löytyvät terassikivet, pihakivet, reuna- ja muurikivet kuin myös penkki, pöytä ja istutusastiat. Mallisto laajenee jatkuvasti huomioiden niin kuluttajien kuin alan ammattilaisten palautteet ja kokemukset.

Ekologisuuden lisäksi Puukiven keveys on koettu huomattavaksi ylivoimatekijäksi. Tuotteita on helppo siirrellä työkohteessa ja kivien asennus sujuu nopeammin ja kevyemmin, kuin perinteisillä betonikivillä.

Destaclean® Puukivi pihakiviä voi nähdä asennettuina ympärivuotisessa näyttelyssä Planmeca Golf Areenassa Helsingin Vuosaaressa, kuin myös näyttelyssämme Hyvinkään tehtaan yhteydessä.
Tässä kuvia Puukivillä toteutetuista kohteista Planmeca Golf Areenassa Helsingin Vuosaaressa.

Destaclean® Puukivi pihakivet ja niihin liittyvät tapahtumat löydät myös Facebookista nimellä Destaclean Oy.PASI MERISALO
Myyntipäällikkö

019 460 0421
pasi.merisalo@destaclean.fi