Rakennuttajakonsultit ja suunnittelijat

Palvelumme rakennuttajakonsulteille ja suunnittelijoille

Rakennuttajat odottavat konsulteilta ja suunnittelijoilta materiaalitehokkuutta ja materiaalien kierrätystä edistäviä ratkaisuja. Ekologiset Destaclean® Puukivituotteet vastaavat innovatiivisesti näihin odotuksiin.

Rakentamisessa on nyt ekologinen ja vastuullinen mahdollisuus antaa syntyville jätemateriaaleille uusi elämä valitsemalla piha- ja ympäristörakentamisessa käytettäviksi tuotteiksi laadukkaita kierrätystuotteita.


Destaclean® Puukivi on vastuullinen, kestävän kehityksen mukainen valinta, jossa rakentamisessa syntyvä jäte jalostetaan innovatiivisiksi kierrätysmateriaaleiksi ja -tuotteiksi takaisin rakentamisen tarpeisiin.


Luotettava kumppani
Innovatiivinen materiaalien kierrättäjä

Destaclean® Puukivi on edistyksellinen kierrätysmateriaali, jossa osa perinteisten betonituotteiden arvokasta luonnon kiviaineesta korvataan aidolla, puhtaalla kierrätyspuukuidulla.

Tämä kuitu tuotetaan rakentamisessa syntyvästä käytöstä poistuvasta puuaineksesta. Puukivestä tällä innovatiivisella metodilla valmistetut piha- ja aluerakentamisen tuotteet ovat ekologisia, kevyempiä ja tutkitusti kestäviä kuin myös helpommin työstettäviä. 
Mallistostamme löytyvät erityisesti puisto- ja viheralueille sopivat terassikivet, pihakivet, reuna- ja muurikivet sekä penkit, pöydät ja kasvien istutusastiat. Mallisto laajenee jatkuvasti huomioiden alan ammattilaisten palautteet ja kokemukset. Kaikilla tuotteilla on CE ja FI-merkinnät ja ne täyttävät tämän tuoteryhmän laatuvaatimukset.

Ekologisuuden lisäksi Puukiven keveys on koettu huomattavaksi ylivoimatekijäksi. Tuotteita on edullisempaa kuljettaa, helppo siirrellä työkohteessa ja kivien asennus sujuu nopeammin ja kevyemmin, kuin perinteisillä betonikivillä.KIMMO RINNE
Toimitusjohtaja

040 195 9971
kimmo.rinne@destaclean.fi