02.12.2020 Destaclean mukana rakentamassa terveempää ja merkityksellisempää Suomea

Posted on Posted in Ajankohtaista

Destaclean mukana rakentamassa terveempää ja merkityksellisempää Suomea

Tänä jouluna halusimme rakentaa entistä terveempää ja myötätunnosta tinkimätöntä Suomea sekä tukea toimintaa lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi. Teimme lahjoituksen Suomen Terveydelle -keräykselle ja Tukikummit säätiölle.

Suomen Terveydelle -keräyksellä tuetaan kansanterveyden tärkeimpien tukipilareiden elintärkeää työtä Lastentautien tutkimussäätiössä, MIELI Suomen Mielenterveys ry:ssä, Suomen Sydänliitossa ja Vanhustyön keskusliitossa. Lahjoitukset käytetään työhön, joka tehdään lastentautien tutkimuksen, mielenterveyden, sydänsairauksien ehkäisyn ja vanhusten hyvinvoinnin vahvistamiseksi.

Tukikummit

Tukikummit -keräys kohdistuu lasten ja nuorten auttamiseen. Liian moni lapsi ja nuori uhkaa jäädä eriarvoiseen asemaan ja syrjäytyä perheen taloudellisen tilanteen vuoksi. Tukikummit-säätiö kerää varoja nuorille, jotka ovat vaarassa pudota harrastuksista ja kaveriporukoista. Suurin osa avustuksista ohjataan harrastusten tukemiseen. Myös toisen asteen koulutuksessa tarvittavien oppimateriaalien hankkimista tuetaan. Hyvillä sosiaalisilla verkostoilla ja nuorena saadulla mahdollisuudella toteuttaa itseään on valtava merkitys lahjoitusten saajien koko elämään. “Sillä on merkitystä, onko nuoren elämässä merkitystä.”

 


Lisätiedot lahjoituskohteista:

Tukikummit: www.tukikummit.fi
Suomen Terveydelle: www.skty.fiVuonna 2019 Destaclean oli mukana huolehtimassa espoolaisten lasten turvallisuudesta lahjoittamalla turvaliivejä alueen kouluihin ja päiväkoteihin. Lue lisää tästä.