Destacleanin asiakaspalvelutiimin uudet vahvistukset: Minja ja Tinja 

Posted on Posted in Ajankohtaista, Ihmiset, Yleinen

Minja – Asematyöntekijä, Espoo

Minja aloitti työt Destacleanin Espoon asemalla marraskuussa 2023. Minja on koulutukseltaan ylioppilas ja hänellä on 18 vuoden kokemus asiakaspalvelutehtävistä sekä myymälä-, että osastopäällikön rooleista mm. koruliikkeessä ja vaatekaupassa. Vapaa-ajallaan Minja lenkkeilee mielellään koiransa kanssa.

Minja hakeutui Destacleanille, koska hän halusi kokeilla jotain uutta ja erilaista. Työpaikkailmoituksessa häntä houkuttelivat siitä välittyvä hyvä yrityksen yhteishenki, asiakaspalvelutehtävät ilman myyntipaineita sekä neljän päivän työviikko.

Minjan työtehtäviin asematyöntekijänä kuuluvat mm. jätekuormien punnitseminen, laskujen tarkastaminen, aseman yleisestä siisteydestä huolehtiminen sekä lähtevien kuormien tilaaminen.

Hän kertoo viihtyvänsä erittäin hyvin uudessa työssään: “Tosi hyvä fiilis, viihdyn hyvin, meillä on töissä huippu porukka. Parasta työssä ovat ihmiset.” 


Tinja – Asematyöntekijä, Kyläsaari


Tinja aloitti Destacleanilla toukokuussa 2024 ja työskentelee Kyläsaaressa. Hän on koulutukseltaan merkonomi ja kosmetologi. Tinja on työskennellyt kosmetologina, sairaalassa osastonsihteerinä ja 11 vuotta ravintola-alalla. Vapaa-ajallaan hän nauttii rullaluistelusta.

Destacleanille Tinja päätyi parhaan kaverin houkuttelemana. Hän kertoo olevansa nopeasti oppiva ihminen, jonka voi laittaa mihin tahansa tehtävään. Tinja on käynyt asepalveluksen eikä pelkää liata käsiään tai työskennellä miesvaltaisella alalla. Hän työskentelee asematyöntekijänä, ja hänen tehtäviinsä kuuluu mm. jätekuormien punnitseminen, raporttien tekeminen ja aseman pihan siistiminen. 

Tinja kertoo, että uudessa työssä on paljon opeteltavaa: “On mukavaa, että on paljon uutta opittavaa, varmasti vielä vuosienkin päästä.” Hän arvostaa työporukan rentoa ilmapiiriä ja pitää siitä, että tutustua myös asiakkaisiin.

Minja ja Tinja tuovat Destacleanille monipuolista osaamista ja positiivista energiaa. Toivotamme heille menestystä uusissa tehtävissään!