Destaclean lyhyesti

DESTACLEAN LYHYESTI

Destaclean Oy on vuonna 1998 perustettu kotimainen, yksityisomisteinen materiaalien kierrätysalan yhtiö. Destacleanin tavoitteena on edistää jätelain mukaista materiaalien kierrätystä kehittämällä hyödyllisiä kierrätysmateriaaleja ja -tuotteita. Yritys toimii koko rakennusjätteiden kierrätysketjussa alkaen jätteiden vastaanotosta ja päättyen käsittelyvaiheiden jälkeen materiaalien innovatiiviseen kierrätyskäyttöön. Destaclean® konseptin mukainen käytännön toiminta perustuu yritysten kanssa tapahtuvaan pitkäjänteiseen yhteistyöhön, joka hyödyttää molempien osapuolten oppimista, menestystä ja kasvua. Kierrätys- ja hyödyntämisaste on lähes 100 %.

Etelä-Suomen kattavin vastaanottoverkosto

Kierrätyasemat sijaitsevat Helsingissä, Tuusulassa, Espoossa ja Tampereella. Destaclean laajensi toimintaansa vuoden 2019 aikana perustamalla Tehokierto- yhteisyrityksen Kiertokapula Oy:n kanssa. Tehokierron myötä Destacleanilla on yhteensä yhdeksän kierrätysasemaa, joiden avulla tarjotaan kattava rakennus-, purku- ja teollisuusjätteen vastaanottoverkosto Helsinki–Tampere-akselilla. Tehokierto asemat sijaitsevat Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Järvenpäässä, Nurmijärvellä ja Valkeakoskella.

Vahvaa kiertotalousosaamista

Tunnustuksena työstään kiertotalouden saralla Destaclean on nimetty monena vuotena peräkkäin Sitran kokoamalle Kiertotalouden kiinnostavimmat -yritysesimerkkilistalle, jolla esitellään Suomen inspiroivimmat kiertotalouden yritysesimerkit.

Bureau Veritas on myöntänyt Destaclean Oy:lle ympäristö- ja laatusertifikaatit 12.1.2017. Destaclean Oy:n johtamisjärjestelmä täyttää ISO 14001:2004 ympäristöjärjestelmän ja ISO 9001:2008 laatujärjestelmän vaatimukset.

Asiakastyytyväisyys tutkitusti huippuluokkaa

Toteutimme asiakastyytyväisyyskyselyn keväällä 2021 kaikilla kierrätysasemillamme ja tulokset olivat jälleen erinomaiset.

Kysyttäessä, miten todennäköisesti asiakas suosittelisi Destacleania, asteikolla 1-5, saatiin keskiarvoksi:
Espoo 4,7, Kelatie 4,8, Kyläsaari 4,5 ja Tampere 4,8.

Arvioitaessa palvelun laatua, asteikolla 1-5, saatiin keskiarvoksi:
Espoo 4,7, Kelatie 4,8, Kyläsaari 4,5 ja Tampere 4,8.

DESTACLEAN KOKONAISPALVELU – SUJUVAA JÄTEHUOLTOA

Destaclean kokonaispalvelu sisältää jätehuoltosuunnitelman, lajitteluohjeet sekä nimetyn vastuuhenkilön, joka opastaa jätteiden lajittelussa ja henkilöstön perehdytyksessä. Jätehuoltosuunnitelmassa määritellään kohteen keräys- ja kuljetusvälineet. Destacleanin asiakasportaalista saadaan kohteen reaaliaikaiset raportit jätekertymästä. Raporteista on helppo seurata kertymiä jätelajeittain sekä materiaali- ja energiahyötykäyttöasteita. Tarjoamme kaikille asiakkallemme raportointiportaalin käytön veloituksetta.


PALVELUT JA TUOTTEET

Rakennusjätteen vastaanotto, rakennustyömaiden ja teollisuuden jätehuolto kokonaispalveluna, raaka-aineiden valmistus ja myynti

AJANKOHTAISTA

Destacleanin tuoreimmat uutiset ja ajankohtaiset tiedotteet pääset lukemaan täältä.

OTA YHTEYTTÄ

Oletko kiinnostunut palveluistamme? Destacleanin kierrätysasemien ja yhteyshenkilöiden yhteystiedot löydät täältä.