Destaclean lyhyesti

DESTACLEAN LYHYESTI

Destaclean Oy on vuonna 1998 perustettu kotimainen, yksityisomisteinen materiaalien kierrätysalan yhtiö. Destacleanin tavoitteena on edistää jätelain mukaista materiaalien kierrätystä kehittämällä hyödyllisiä kierrätysmateriaaleja ja -tuotteita. Yritys toimii koko rakennusjätteiden kierrätysketjussa alkaen jätteiden vastaanotosta ja päättyen käsittelyvaiheiden jälkeen materiaalien innovatiiviseen kierrätyskäyttöön. Destaclean® konseptin mukainen käytännön toiminta perustuu yritysten kanssa tapahtuvaan pitkäjänteiseen yhteistyöhön, joka hyödyttää molempien osapuolten oppimista, menestystä ja kasvua. Kierrätys- ja hyödyntämisaste on lähes 100 %.

Etelä-Suomen kattavin vastaanottoverkosto

Kierrätyasemat sijaitsevat Helsingissä, Tuusulassa, Espoossa ja Tampereella. Destaclean laajensi toimintaansa vuoden 2019 aikana perustamalla Tehokierto- yhteisyrityksen Kiertokapula Oy:n kanssa. Tehokierron myötä Destacleanilla on yhteensä yhdeksän kierrätysasemaa, joiden avulla tarjotaan kattava rakennus-, purku- ja teollisuusjätteen vastaanottoverkosto Helsinki–Tampere-akselilla. Tehokierto asemat sijaitsevat Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Järvenpäässä, Nurmijärvellä ja Valkeakoskella.

Vahvaa kiertotalousosaamista

Tunnustuksena työstään kiertotalouden saralla Destaclean on nimetty monena vuotena peräkkäin Sitran kokoamalle Kiertotalouden kiinnostavimmat -yritysesimerkkilistalle, jolla esitellään Suomen inspiroivimmat kiertotalouden yritysesimerkit.

Bureau Veritas on myöntänyt Destaclean Oy:lle ympäristö- ja laatusertifikaatit 12.1.2017. Destaclean Oy:n johtamisjärjestelmä täyttää ISO 14001:2004 ympäristöjärjestelmän ja ISO 9001:2008 laatujärjestelmän vaatimukset.

Asiakastyytyväisyys tutkitusti huippuluokkaa

Destacleanin asiakastyytyväisyys on ollut tutkitusti ja toistuvasti huippuluokkaa. Vuoden 2019 kesällä tehdyn asiakastyytyväisyytutkimuksen mukaan asteikolla 1-5 suositteluasteen keskiarvo oli 4,58 (Kyläsaari) ja 4,78 (Kelatie). Keskiarvo Destacleanin henkilökunnan palvelualttiudesta oli 4,26 (Kyläsaari) ja 4,82 (Kelatie).


PALVELUT JA TUOTTEET

Rakennusjätteen vastaanotto, rakennusjätteen mekaaninen käsittely, raaka-aineiden valmistus ja myynti

AJANKOHTAISTA

Destacleanin tuoreimmat uutiset ja kuulumiset pääset lukemaan täältä.

OTA YHTEYTTÄ

Destacleanin kierrätysasemien ja yhteyshenkilöiden yhteystiedot löydät täältä.