Destaclean kokonaispalvelu

JÄTEHUOLLON KOKONAISPALVELU TYÖMAILLE JA TEOLLISUUTEEN

Destacleanin kokonaispalvelu tekee jätehuollosta sujuvaa. Kokonaispalvelu sisältää jätehuoltosuunnitelman, lajitteluohjeet sekä nimetyn vastuuhenkilön. Destacleanin vastuuhenkilö opastaa jätteiden lajittelussa ja henkilöstön perehdytyksessä. Jätehuoltosuunnitelmassa määritellään kohteen keräys- ja kuljetusvälineet. Destacleanin asiakasportaalista saadaan kohteen reaaliaikaiset raportit jätekertymästä. Raporteista on helppo seurata kertymiä jätelajeittain sekä materiaali- ja energiahyötykäyttöasteita. Tarjoamme kaikille asiakkallemme raportointiportaalin käytön veloituksetta.

kohteen vastuuhenkilö

Helposti henkilökohtaista palvelua juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Nimetty Destaclean-vastuuhenkilö palvelee kohdettasi ja on tavoitettavissa kasvotusten, puhelimitse ja sähköpostitse.

Jätehuoltosuunnitelma

Jätehuoltosuunnitelmassa määritellään kaikki kerättävät jätejakeet. Destacleanilla on laaja valikoima erilaisia keräysvälineitä, joista valitaan parhaat kohteesi tarpeisiin. Jätehuoltosuunnitelmaan merkitään tyhjennykset tilauksesta tai säännöllisin välein sovitun mukaisesti. Kohteeseen toimitetaan lajitteluohjeet henkilöstölle. Jätehuoltosuunnitelma on muokattavissa ja sitä päivitetään kohteen toiminnan muuttuessa.

Perehdytys ja opastus

Destaclean-kokonaispalvelun käyttöönotto sisältää perehdytyksenhenkilöstölle. Olemme tukena myös perehdytyksen jälkeen ja annamme mielellämme lisätietoja aina tarvittaessa.

Asiakasportaali

Ei enää exceleiden täyttöä, graafien työstöä eikä datan monimutkaista analysointia. Destaclean-asiakasportaalista on helppo seurata reaaliajassa jätekertymiä ja tapahtumia. Asiakasportaalista näkyvät kustannustiedot sekä materiaali- ja energiahyötykäyttöasteet. Asiakasportaali on selkeä ja helppo käyttää.

TYYTYVÄISIÄ ASIAKKAITA

”Destacleanin raportointijärjestelmä sujuvoittaa työskentelyämme ja liiketoiminnan kehittämistä. Käyttö on helppoa, niin desktopilla kuin mobiilissa. Raportit ovat erittäin informatiivisia ja kaikki tarvitsemamme tieto on saatavilla reaaliaikaisesti. Mitään ei puutu. Järjestelmän käyttö sekä mukava Destaclean yhteistyö jatkuu”, kertoo AHA-Best Oy:n laskentapäällikkö Ville Leppänen.