Raaka-aineiden valmistus ja myynti

RAAKA-AINEIDEN VALMISTUS JA MYYNTI

Destaclean prosessoi jätteistä energiatuotannon raaka-aineita tai kierrätysraaka-aineita. Hyödyntämis- ja kierrätysasteemme on korkea, lähes 100%.

Meillä on yli 20 vuoden kokemus kierrätyspuumurskeen valmistuksesta lämmön ja energian tuotantoon. Yli 10 vuoden ajan olemme valmistaneet puumurskeita teollisena prosessina. Vahvuutenamme on tuotannon tasainen laatu ja toimitusvarmuus.

Valmistamme ja myymme puhtausasteeltaan kahta puumurskeraaka-ainetta lämmön ja energian tuotantoon
- Puhdasta puumursketta, mikä vastaa luonnon puun puhtautta.
- Jätteenpolttoluvan vaatimaa puumursketta, mikä sisältää epäpuhtauksia.
Jokaisesta toimituserästä otamme näytteet murske-erän laadun varmistamiseksi. Näytteet analysoidaan laboratoriossa, jolloin saadaan tiedot lämpöarvosta ja puhtausasteesta.

Destacleanin jätteiden mekaaniset lajittelu- ja käsittelylaitokset sijaitsevat Tampereen Tarastenjärvellä ja Tuusulan Kelatiellä. Vastaanotetun jätteen lajittelussa syntyneet materiaalijakeet käsitellään mekaanisin puhdistus- ja hienonnusmenetelmin energiatuotannon ja uusiotuotteiden raaka-aineiksi siten, että ne soveltuvat jatkojalostukseen ja ovat käyttökohteissaan turvallisia. Kierrätys- ja hyödyntämisaste on lähes 100 %.

Prosessoimme ja myymme Destaclean® konseptin mukaisesti kierrätysraaka-aineita
: metalleja jatkojalostukseen
 ja puukuitua raaka-aineeksi. Destaclean Oy:llä on erillinen ympäristölupa EoW -puukuidun (ei luokitella enää jätteeksi) valmistamiseen.TEEMU RANTAKANGAS
Tuotantojohtaja

040 554 1364
teemu.rantakangas(at)destaclean.fi