Rakennusyritykset

Rakennusyritykset

Kiertotalous, materiaalitehokkuus ja kierrätys ovat rakentamisen jatkuvasti kehittyviä megatrendejä. Rakentamisessa on nyt ekologinen ja vastuullinen mahdollisuus antaa syntyville jätemateriaaleille uusi elämä valitsemalla piha- ja ympäristörakentamisessa käytettäviksi tuotteiksi laadukkaita kierrätystuotteita.
Destaclean® Puukivi on vastuullinen, kestävän kehityksen mukainen valinta, jossa rakentamisessa syntyvä jäte jalostetaan innovatiivisiksi kierrätysmateriaaleiksi ja -tuotteiksi takaisin rakentamisen tarpeisiin.

Destaclean® Puukivi on edistyksellinen kierrätysmateriaali, jossa osa perinteisten betonituotteiden arvokasta luonnon kiviaineesta korvataan aidolla, puhtaalla kierrätyspuukuidulla.

Tämä kuitu tuotetaan rakentamisessa syntyvästä käytöstä poistuvasta puuaineksesta. Puukivestä tällä innovatiivisella metodilla valmistetut piha- ja aluerakentamisen tuotteet ovat ekologisia, kevyempiä ja tutkitusti kestäviä kuin myös helpommin työstettäviä. Mallistostamme löytyvät erityisesti puisto- ja viheralueille sopivat terassikivet, pihakivet, reuna- ja muurikivet sekä penkit, pöydät ja kasvien istutusastiat. Mallisto laajenee jatkuvasti huomioiden alan ammattilaisten palautteet ja kokemukset. Kaikilla tuotteilla on CE ja FI-merkinnät ja ne täyttävät tämän tuoteryhmän laatuvaatimukset.

Ekologisuuden lisäksi Puukiven keveys on koettu huomattavaksi ylivoimatekijäksi. Tuotteita on edullisempaa kuljettaa, helppo siirrellä työkohteessa ja kivien asennus sujuu nopeammin ja kevyemmin, kuin perinteisillä betonikivillä.TEEMU RANTAKANGAS
Myyntipäällikkö

040 554 1364
teemu.rantakangas@destaclean.fi