Kimmo Rinne nimitetty toimitusjohtajaksi

Posted on Posted in Ajankohtaista

Yhtiömme hallitus on nimittänyt dipl.ins. Kimmo Rinteen (49 v) 25.4.2016 alkaen toimitusjohtajaksi.
Kimmo Rinne tuli Destamatic Oy:n palvelukseen vuona 2014 UPM-Kymmene Wood Oy:ltä, jossa hän on toiminut mm. vaneritehtaan johtajana ja tuotepäällikkönä. Destamaticissa Kimmo Rinteen vastuulla on ollut tuotannon johto ja materiaalien kierrätyksen, Destaclean® –liiketoiminnan, kehittäminen. Näiden tehtävien ohella hän on ollut Destamatic Oy:n varatoimitusjohtajana.
Destamatic Oy, 3.6.2016 alkaen Destaclean Oy on rakennus- ja pakkausmateriaalien kierrätyksen edelläkävijänä saanut Destaclean® kierrätyskokonaisuuden ensimmäisen vaiheen valmiiksi yrityksille ja kuluttajille asti tarjottavia palveluja ja tuotteita myöten. Kierrätyspuukuitua hyödyntäviä ympäristörakentamisen Puukivi –pihakivituotteet ovat jo markkinoilla ja uusia Puukivi –tuotteita on tulossa.
Toimitusjohtajan vaihdoksella tavoitellaan entistäkin parempaa asiakaspalvelua ja sen edelleen kehittämistä. Haluamme olla asiakkaidemme paras kumppani rakennus- ja pakkausmateriaalien kierrätysalalla. Kimmo kertoo lähitulevaisuudessa laajemmin liiketoimintamme uudistamisesta Destaclean® liiketoiminnan muodossa.
Lisätietoja antaa tarvittaessa hallituksen puheenjohtaja Reino Partanen, puh. 045 7750 2600

Kimmo Rinne
Kimmo Rinne

Leave a Reply