Mikkelin Asuntomessut 2017

07.07.2017 Destaclean® Puukivet Mikkelin Asuntomessujen virallisessa oheiskohteessa Mikkelipuistossa

Posted on Posted in Ajankohtaista, Yleinen

PUUKIVI JA KIERRÄTTÄMÄLLÄ UUTTA ELÄMÄÄ –OSASTO MIKKELIPUISTOSSA

 

Tämänvuotisten Mikkelin Asuntomessujen esittelyssä todetaan Destacleanin ratkaisuja täydellisesti tukevia arvoja: ”Haimme innovatiivisia ratkaisuja, joilla hyödynnetään uusiutuvia materiaaleja, energiamuotoja, luonnonympäristön säilymistä tai jotka tukevat ihmisen uusiutumista eli lepoa.”

Destaclean® Puukivituotteet ovat esillä Asuntomessujen virallisessa oheiskohteessa Mikkelipuistossa. Aivan messualueen tuntumassa olevassa teemapuistossa ovat näyttävästi esillä useiden piha- ja ympäristörakentamisen tuottajien ratkaisuja, joten se on vierailun arvoinen kohde messujen ohessa.

Destacleanin edustajat ovat tavoitettavissa messujen aikana Mikkelipuistossa sopimusten mukaan, joten ole meihin yhteydessä oman esittelyn ja vierailun järjestämiseksi.

Tervetuloa Mikkeliin, Mikkelipuistoon ja Kierrättämällä Uutta Elämää-osastolle!

www.mikkelipuisto.fi