4.10.2018 Destaclean myynyt Hyvinkään liiketoiminnot

Posted on Posted in Ajankohtaista

Destaclean Oy:n Hyvinkään betonitehtaan liiketoiminnot on myyty ja Destaclean keskittyy entistäkin voimallisemmin ydinliiketoimintaansa.

Jätemateriaalien vastaanotto, käsittely ja bio- ja uusioraaka-aineiden tuotanto ovat toimintamme keskiössä ja haluamme aktiivisesti kehittää ja tehostaa näihin liittyviä toimintoja, niiden laatua ja palveluamme. Haluamme edelleen olla paras, luotettavin ja halutuin kumppaninne materiaalien kierrätyksen vaativalla saralla. Ydinliiketoimintaamme kuuluu myös jatkuva tietotaidon kerääminen jätemateriaalien käsittelystä ja kierrättämisestä. Uusien tehokkaiden ja ympäristöystävällisten ratkaisujen tärkeys on oleellisesti mukana omassa päivittäisessä työssämme, kuin myös yhteistyössämme asiakkaittemme kanssa.

Kelatien murskauslaitoksen uutta tekniikkaa käyttöön 

Jo jonkin aikaa meneillään olleet murskauslaitoksen uudistustyöt valmistuvat. Teknisillä päivityksillä ja linjan parantamisella pyrimme entistäkin tehokkaampaan ja nopeampaan murskaukseen sekä laadukkaampiin lopputuotteisiin. Toiminta ja asiointi Pyöräkujalla on palautumassa normaaleihin, jouheviin uomiinsa. Pahoittelemme muutostöiden aiheuttamia häiriöitä asioinnin suhteen ja samalla kiitämme teitä ymmärtäväisyydestänne ja joustavuudestanne.

Toivotamme kaikille asiakkaillemme oikein hyvää alkanutta syksyä ja menestystä yhteisille haasteillemme materiaalien kierrätyksessä.

Yhteistyöterveisin
Destaclean Oy

Tanja Rytkönen
Toimitusjohtaja
040 573 7006
tanja.rytkonen@destaclean.fi