20.06.22 Henkilöstöuutisia – Kyläsaaren kesä-asemavastaava Julia Turunen

Posted on Posted in Ajankohtaista, Ihmiset, Yleinen


Henkilöstöuutisia - Kyläsaaren kesäasemavastaava Julia Turunen

Julia Turunen on aloittanut toukokuun puolivälissä kesäasemavastaavana Destacleanin Kyläsaaren asemalla Helsingissä. Destaclean on Turuselle entuudestaan tuttu, sillä hän suoritti meillä alkuvuodesta kahden kuukauden harjoittelun liittyen Oulun yliopiston ympäristötekniikan kandin opiskeluihin. Harjoittelu koostui YLVA-vuosiraportoinnista, jätekoodien päivityksestä ja ympäristölupien yhteenvedosta.

“Harjoittelun jälkeen halusin ehdottomasti tulla Destacleanille myös kesätöihin. Asemavastaavana huolehdin päivittäisestä asiakaspalvelusta, autojen punnituksesta, punnitustodistuksista ja siirtoasiakirjoista. Harjoitteluun verrattuna työ on erilaista, mutta olen viihtynyt todella hyvin. Minulle oli tärkeää, että kesätyöt liittyvät opiskelemaani alaan. Jatkan diplomi-insinöörin opintoja syksyllä Aalto-yliopistossa kuitu- ja polymeeritekniikan parissa.” 

“Päädyin opiskelemaan ympäristötekniikkaa seurattuani maailman tilannetta, kehittyvää ilmastonmuutosta sekä jatkuvaa kulutusta. Uuden tuottamiseen liittyy nykyään vahvasti myös kierrätys ja kestävä kehitys. Olen kiinnostunut siitä, miten jätteen voi kierrättää ja hyödyntää uudelleen esimerkiksi lämmön- ja energiantuotannossa. Tulevaisuudessa toivon pääseväni kehittämään jotain uutta, jolla voi vaikuttaa kestävään kehitykseen.”

“Ympäristötekniikka liittyy vahvasti kiertotalouteen ja materiaalien uusiokäyttöön, jonka vuoksi Destaclean on mieleinen työpaikka minulle. Tervetuloa moikkaamaan Kyläsaaren asemalle, jossa olen elokuun loppuun asti”, sanoo Julia Turunen.