1.9.22 Destaclean Oy:n asiakkuusjohtajaksi Ari Virta

Posted on Posted in Ajankohtaista, Ihmiset

1.9.2022 Henkilöstöuutisia - Destaclean Oy:n asiakkuusjohtajaksi Ari Virta

Destaclean Oy on yrityksenä siirtymässä kovaa vauhtia jätteiden käsittelijästä jätehuollon kokonaispalvelujen tarjoajaksi valtakunnallisesti, mikä edellyttää organisaatiomuutoksia.

Ari Virta on nimitetty 1.9.2022 alkaen asiakkuusjohtajaksi, jotta pystymme keskittymään entistäkin paremmin asiakkaidemme palveluun ja kehittämään jätehuollon kokonaispalveluja. Virta jatkaa edelleen asiakaspalvelutiimin esimiehenä ja vastaa yhdessä tiiminsä kanssa nykyisten asiakkaiden palvelumyynnistä sekä ratkaisee proaktiivisesti asiakkaiden haasteita ja kehittää Destacleanin palvelutarjontaa yhdessä asiakkaiden kanssa.

Tanja Rytkönen on 1.9.2022 alkaen uusasiakasmyynnistä vastaavan myyntitiimin esimies. Peter Schreiber, Jani Virtanen ja Jouni Sintonen hoitavat uusasiakasmyynnin lisäksi myös erikseen sovittuja asiakkuuksia.


Lisätiedot: 

Ari Virta
Asiakkuusjohtaja
050 320 8285
ari.virta(at)destaclean.fi

Tanja Rytkönen
Toimitusjohtaja
040 573 7006
tanja.rytkonen(at)destaclean.fi