Suomen Sähkömestareilla käytössä Destacleanin valtakunnallinen jätehuollon kokonaispalvelu

Posted on Posted in Ajankohtaista, Yleinen

Suomen Sähkömestarit Oy on vuonna 2013 perustettu täyden palvelun sähköurakointiyritys, jonka palveluihin kuuluu sähkösuunnittelu, -asennus, -huolto- ja ylläpito sekä myymäläkalusteiden suunnittelu, rakennus ja kokoonpano. Kotkalainen yritys toimii valtakunnallisesti palvellen kaupallisia liikekiinteistöjä ja myymälöitä. Henkilöstöä yrityksellä on noin 15, joihin kuuluu sähköasentajia, rakennusmiehiä ja assistentteja.

 

”Meidän junan pitää liikkua vauhdilla pysähtymättä, sillä asiakkaan puolelta on yleensä tiukka aikataulu, jossa ei ole joustovaraa. Tämä edellyttää meidän yhteistyökumppanilta saumattoman sutjakasta toimintaa. Nykyisen pääasiakkuuden kanssa projektit etenevät niin, että uusi myymälä pistetään pystyyn aina neljässä viikossa. Rakennusaika on rytmitetty viikoittain eri osa-alueille: sähköistys, lattiat, kalusteet sekä IT- ja kamera. Tämän jälkeen myymälän henkilökunnalla on kaksi viikkoa aikaa tuotteistamiselle eli hyllyjen täytölle ja esillepanolle.”

 

”Kun tuotteita on tuhansia, myös pakkausten jätemäärä on suuri. Rakennusvaiheessa riittää yleensä yksi vaihtolava, mutta tuotteistamiseen tarvitaan kolmesta neljään lavaa. Jätehuolto hoituu Destacleanin kautta ja on mahtavaa, että asiakkaamme voivat olla tuotteistamisvaiheessa suoraan yhteydessä Destacleaniin, kun me olemme jo matkalla seuraavaan kohteeseen rakentamaan uutta myymälää”, kertoo Suomen Sähkömestarit Oy:n yrittäjä Kalle Suoniemi. 


Saumattoman sutjakasta palvelua Turusta Rovaniemelle

 

Suomen Sähkömestarit Oy on Destacleanin valtakunnallisen jätehuoltopalvelun asiakas. Yritys tekee sähköurakointia ja kalusteasennuksia uusiin avattaviin myymälöihin ympäri Suomea. Jätemäärä tällaisissa myymäläketjujen kohteissa on valtava. Toisinaan työmaalla tulee rakennusvaiheessa vastaan kaikenlaista, esimerkiksi puutavaraa sekä vanhoja kodinkoneita ja ongelmajätteitä. Jos kierrätys kohteessa ei onnistu, niin Destaclean hoitaa kaikkien jätteiden noudot ja toimituksen niille kuuluvaan paikkaan. Tällä tavoin jätteet saadaan aina kierrätettyä asianmukaisesti. Yhteistyötä on ajan saatossa kehitetty ja palvelumallia hiottu yhä sujuvammaksi.

 

”Yhteistyö Destacleanin kanssa on sujunut aina hyvin. Yhteydenpito on viikoittaista. Ilmoitan mihin kaupunkiin mennään töihin ja mitä kohteessa tarvitaan. Destaclean hoitaa sen jälkeen kaiken. Olemme tarvinneet välillä paljonkin apua asiakkaan jätehuollon kanssa ja toisinaan todella nopealla aikataululla, mutta aina on saatu asiat onnistumaan. Isot kiitokset siitä.”

 

”Meillä oli alkuun hieman omia haasteita, kun lähdimme työskentelemään ympäri Suomea. Ei pysytty aina kartalla kaikkien lavojen suhteen, että missä on mitäkin. On mahtavaa, että nyt meillä on yksi yhteyshenkilö, joka hoitaa kaikki lavatilaukset ja niiden toimitukset valtakunnallisesti sekä samalla myös huolehtii, kun yrittäjä itse välillä vähän unohtelee. Destacleanin Mervi hoitaa hienosti kaiken ja palvelu sen kun vaan paranee”, kertoo tyytyväinen Suoniemi.   

 

Lue lisää Destacleanin jätehuollon kokonaispalvelusta tästä