Onnistunut HAI-messuristeily – Destacleanin osastolla vilkasta

Posted on Posted in Ajankohtaista, Yleinen

Onnistunut HAI-messuristeily – Destacleanin osastolla vilkasta

Helsingin ammatti-isännöitsijät ry (HAI ry) järjesti koulutus- ja messuristeilyn 9.-11. marraskuuta 2023. Onnistunut tapahtuma keräsi yhteen 520 alan ammattilaista, joista puolet olivat isännöitsijöitä sekä loput yhteistyökumppaneita ja palvelujen tuottajia monilta eri aloilta.

Risteilyn ensimmäinen päivä oli varattu verkostoitumiselle ja vapaalle seurustelulle. Illan kohokohtana oli gaala, jonka teemana oli sirkusmaailma. Gaalailta oli täynnä vauhdikkaita esityksiä ja tunnelma oli korkealla, kun sirkustirehtöörit, klovnit, leijona, miimikot ja elävät tykinkuulat viihdyttivät osallistujia.

Toinen päivä oli varsinainen messupäivä, jolloin ohjelmassa oli paljon mielenkiintoisia luentoja. Destacleanin osastolla esiteltiin yritystä ja palveluita ja messuvieraat saivat osallistua arvontaan, jossa aluksi piti tunnistaa eri muovilaatuja. Messuosastolla koettiin mukavan vilkas päivä, kun olemassa olevat yhteistyökumppanit kävivät tervehtimässä ja uusia kontakteja solmittiin. Destacleanin myyntipäälliköt Jouni Sintonen ja Peter Schreiber tutustuivat aktiivisesti myös muihin näytteilleasettajiin, mikä avasi mahdollisuuksia laajentaa verkostoja entisestään.

 


Messujen päätteeksi suoritettiin arvonta kaikkien osallistujien kesken ja voittaja oli Kari Komulainen Tuusulan kunnan kiinteistöt Oy:stä. Onnea vielä Kari!

Kuvissa Destacleanin myyntipäälliköt Jouni Sintonen ja Peter Schreiber sekä yhteistyökumppani Pertti Eerola Eerola-Yhtiöt Oy:stä. Kiitos kaikille osallistujille mukavista kohtaamisista.