Destaclean jatkaa tukeaan LP Kangasalan naisten Mestaruusliigajoukkueelle

Posted on Posted in Ajankohtaista, Yleinen

Destaclean jatkaa tukeaan LP Kangasalan naisten Mestaruusliigajoukkueelle

Vuonna 1994 perustettu LP Kangasala, Lentopalloseura Kangasala ry, tarjoaa laadukasta juniori- ja harrastustoimintaa kaikenikäisille lentopallon harrastajille Kangasalla, ja pyrkii nostamaan pelaajia juniorijaostosta aina huipulle asti. Seura on kilpaillut monta vuotta menestyksekkäästi Suomen korkeimmalla sarjatasolla, Mestaruusliigassa. 



Joukkueen vahva ja kilpailukykyinen kokoonpano

Tällä kaudella naisten Mestaruusliigajoukkueessa on yhteensä 12 pelaajaa, jotka ovat 18-25 -vuotiaita. Yli puolet pelaajista asuu Kangasalla ja loput puolen tunnin päässä Pirkanmaan alueella. Poikkeuksellisesti joukkueessa ei ole lainkaan ulkomaalaisvahvistuksia tällä kaudella, sillä tahtotilana on ollut ensisijaisesti rakentaa kilpailukykyinen joukkue suomalaisista pelaajista, missä on onnistuttu hienosti. 

Ammattimaisuus ja sitoutuminen ovat olennainen osa toimintaa. Joukkue on pitänyt tänäkin kautena treenimäärät vakaina ja tekemisen laadun korkeana. Kaikki pelaajat ovat ammattilaispelaajia tai opiskelijoita, joiden ensisijainen prioriteetti on lentopallo, jolle he omistautuvat täysipäiväisesti. Tämä sitoutuminen näkyy vahvasti joukkueen menestyksessä.

Pitkäaikainen kumppanimme Destaclean on tälläkin kaudella mukanamme naisten lentopallon Mestaruusliigassa ja yhdessä jahtaamme jälleen kirkkaimpia mitaleita”, kertoo LP Kangasalan A-tyttöjen joukkueenjohtaja Jyrki Rönkä.  



Hienoa kehitystä ja yhtenäisyyttä yhteistyökumppaneiden tukemana

Viime kaudella joukkue sijoittui lopulta tuloksellisesti neljänneksi. Vaikka mitalia ei saavutettu, joukkue kehittyi vahvemmaksi joukkueena sekä jokainen pelaaja yksilöinä. Yli puolet pelaajista pysyi kokoonpanossa tälle kaudelle, mikä on myönteinen merkki ja vahvistaa joukkueen yhtenäisyyttä.



Hyvinvoinnin priorisointi – Fysioterapia ja psyykkinen valmennus 

LP Kangasala panostaa ammattimaisuuteen ja pelaajien kehitykseen tarjoten heille parhaat mahdolliset edellytykset menestyksekkääseen lentopalloiluun. Naisten Mestaruusliigajoukkue on keskittynyt tällä kaudella erityisesti pelaajien hyvinvointiin vahvistamalla huoltojoukkoja.

Joukkueella on laaja valmennustiimi, johon kuuluvat fysiikkavalmentaja, päävalmentaja, apuvalmentaja, hieroja sekä tuoreimpana tulokkaana oma fysioterapeutti. Lisäksi psyykkinen valmennus on integroitu kiinteäksi osaksi valmennusohjelmaa Tampereen Urheiluakatemian avulla. Fysioterapian ja psyykkisen valmennuksen lisä on tuonut positiivisia tuloksia, ja pelaajat ovat tyytyväisiä näiden resurssien mahdollistamaan tukeen.



YHES: seuran huipputärkeä yhteisöllisyys 

LP Kangasalan tunnuslause “YHES” ilmentää seuran ja joukkueen vahvaa yhteisöllisyyttä. Tämä yhteisöllisyys ulottuu myös yhteistyökumppaneihin, talkootyöläisiin sekä junioripelaajien piiriin.