27.05.2021 Tyytyväinen Destaclean kierrätysraportointiportaalin käyttäjä – AHA-Best Oy

Posted on Posted in Ajankohtaista, Yleinen


Tyytyväinen Destaclean kierrätysraportointiportaalin käyttäjä – AHA-Best Oy

AHA-Best Oy on kasvava haitta-aine ja purkutöihin erikoistunut rakennusalan yritys, jonka toimipisteet sijaitsevat Tuusulassa ja Kouvolassa. Toimialueena on pääasiassa Uusimaa, mutta siihen kuuluu myös Kymenlaakso, Etelä-Karjala, Pirkanmaa, Häme ja Varsinais-Suomi.

AHA-Best Oy:n osaava henkilöstö koostuu asbesti- ja haitta-aineasiantuntijoista. Toiminnan perustana on rakennuspurkutyöt ja niistä syntyvän jätteen kierrätys. Tilaajien puolelta tulee vaatimukset koskien työmailla syntyvien jätteiden käsittelyä, mikä ohjaa rakennusjätteiden vastaanoton yhteistyökumppanin valintaa, jonka tulee voida käsitellä kaikki työmailla syntyvät jakeet. Tärkeintä toiminnassa on materiaalin hallinnan sujuvuus ja kannattavuus. Destaclean on vastannut osaltaan näihin tarpeisiin, jonka vuoksi siitä on tullut AHA-Bestin yhteistyökumppani.

Yhteistyö on käynnistynyt alkuvuodesta 2020, mutta AHA-Best yhteyshenkilön, Ville Leppäsen, yhteistyö Destacleanin kanssa juontaa juurensa jo vuoteen 2017:

– Vaikka yritys, jossa olen työskennellyt on vaihtunut, niin yhteistyö Destacleanin kanssa on säilynyt. Palvelu on ollut aina sujuvaa, ratkaisukeskeistä ja joustavaa. Kysymyksiin on saatu vastaukset nopeasti, jotta on päästy eteenpäin erilaisissa ongelmatilanteissa.

Kaikille rakennusalan toimijoille tulee voimakkaasti vaatimuksia erilaisista ympäristöluokituksista, mm. leed- ja breeam -sertifioinneista, jotka ohjaavat hankkeita sekä niiden jätteiden käsittelyn raportointia reaaliaikaiseksi. AHA Best on ollut mukana ensimmäisenä asiakkaana ja demokäyttäjänä kehittämässä Destacleanin luomaa asiakasportaalia ja sen raportointijärjestelmää. Demokäyttö alkoi loppuvuodesta 2020 ja valmista järjestelmää AHA-Best on käyttänyt keväästä 2021 alkaen.

– Destacleanin raportointijärjestelmä sujuvoittaa meidän työskentelyä ja liiketoiminnan kehittämistä. Aikaa vapautuu huomattavasti, kun ei tarvitse enää itse syöttää tietoja exceliin. Järjestelmästä löytyy kaikki tiedot työmaakohtaisesti ajetuista kuormista, sekä euromääräisesti että tonneittain eriteltynä. Käyttö on helppoa, niin desktopilla kuin mobiilissa. Raportit ovat erittäin informatiivisia ja kaikki tarvitsemamme tieto on saatavilla reaaliaikaisesti. Mitään ei puutu. Järjestelmän käyttö sekä mukava Destaclean yhteistyö jatkuu, kertoo AHA-Best Oy:n laskentapäällikkö Ville Leppänen.

AHA-Best Oy

– 2016 perustettu haitta-aine ja purkutöihin erikoistunut rakennusalan yritys
– 2 toimipistettä: Tuusula ja Kouvola
– n. 20 työntekijää

ahabest.fi