11.6.2018 Destaclean Oy:n toimitusjohtajaksi Tanja Rytkönen

Posted on Posted in Ajankohtaista

TANJA RYTKÖNEN NOUSI DESTACLEAN OY:N TOIMITUSJOHTAJAKSI

Destaclean Oy:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi arkkitehti ja oikeustieteen maisteri Tanja Rytkösen. Rytkönen nousee tehtäväänsä yhtiön liiketoimintajohtajan paikalta, mitä ennen hän on ollut muun muassa Honkarakenne Oyj:n designjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Hän toiminut myös Oulun kaupunginhallituksen ja -valtuuston jäsenenä. Tanja Rytkönen aloitti uudessa tehtävässään 8.6. Nykyisen toimitusjohtajan Kimmo Rinteen kanssa on sovittu siirtymisestä kehitystehtäviin.

Rytkösen erityisosaamisalueita ovat liiketoiminnan kehitys, tuotekehitys ja kansainvälistyminen.

–Tanjan vankka näkemys tuotteiden ja palveluiden kehittämisestä tukee valmiuksiamme palvella asiakkaitamme entistä paremmin ja tarttua entistä suurempiin haasteisiin. Hänen tärkein tehtävänsä tulee olemaan yhtiön strategian mukaisen kasvun ja kannattavuuden edistäminen, sanoo Destaclean Oy:n hallituksen puheenjohtaja Pertti Nupponen.

– Destaclean on todella kiinnostavassa kasvuvaiheessa ja hallitus on linjannut yritykselle selkeitä kehitystavoitteita. Tavoitteenamme on kehittää toimintaamme niin, että pystymme yhdessä asiakkaidemme kanssa hyötymään jätteiden käsittelyyn ja kierrätykseen liittyvän markkinan muutoksesta, Tanja Rytkönen sanoo.

 

Destacleanin kehittämä kiertotalouskonsepti rakennusjäteliiketoiminnassa on ainutlaatuinen. Yhtiö vastaanottaa ja lajittelee rakennustyömaiden purkutuotteet kierrätysasemillaan Helsingissä ja Tuusulassa. Syntyneet materiaalijakeet käsitellään mekaanisin puhdistus- ja hienonnusmenetelmin energiatuotannon ja uusiotuotteiden raaka-aineiksi siten, että ne soveltuvat jatkojalostukseen ja ovat käyttökohteissaan turvallisia. Hyödyntämis- ja kierrätysaste on korkea: vain 1–2 prosenttia jätejakeista joutuu loppusijoitukseen. Yrityksellä on kaikkiaan yli 15 vuoden kokemus kierrätyspuumurskeen valmistuksesta.

 

LISÄTIETOJA

Pertti Nupponen, hallituksen puheenjohtaja 0400 505 131, pertti@nupponen.eu

Tanja Rytkönen, toimitusjohtaja 040 573 7006, tanja.rytkonen@destaclean.fi