30.4.2018 Kierrätysasemilla ruuhkaa

Posted on Posted in Ajankohtaista

MOLEMMILLA KIERRÄTYSASEMILLA TILAPÄISTÄ RUUHKAA

Kelatien kierrätysasemalla on jatkunut uuden kierrätyspuumurskauslinjan rakennustyöt. Tämä on osaltaan aiheuttanut erityisesti puumateriaalien kasaantumista niin Kyläsaaren kuin Kelatien kierrätysasemalle. Tämän lisäksi rakennusjätteen materiaalien jatkokäsittelijöiden vastaanottokyky on tällä hetkellä poikkeuksellisen rajallista, joka on edelleen ruuhkauttanut toiminnan Kyläsaaressa että Kelatiellä.

Kiitämme ymmärtäväisyydestänne, pahoittelemme syntynyttä tilannetta ja pyrimme parhaamme mukaan saattamaan asioinnin tutun jouhevalle tasolle.Tämän tilapäisen ruuhkaantumisen uskomme purkautuvan muutaman viikon sisällä, kun omat rakennustyöt etenevät ja materiaalia saadaan taas eteenpäin jatkokäsittelyyn.

Toivotamme kaikille oikein mukavaa kesän alkua!


Lisätietoja

Kimmo Rinne 040 195 9971
Matti Hallinen 0400 643 413