Juha Rytkönen

07.05.2020 Juha Rytkönen Destaclean Oy:n operatiiviseksi johtajaksi

Posted on Posted in Ajankohtaista, Yleinen

Juha Rytkönen Destaclean Oy:n operatiiviseksi johtajaksi

Destacleanin johtoryhmän jäseneksi ja yhtiön operatiiviseksi johtajaksi on valittu Juha Rytkönen. Rytkönen vastaa Destacleanin operatiivisesta toiminnasta ja sen kehittämisestä erityisesti tuotannon sekä bio- ja raaka-ainemyynnin osalta. Lisäksi Rytkönen vastaa ympäristö- ja laatuasioista.

 

Destacleanin toiminta on kasvanut valtavasti vuoden 2019 aikana, kun Kelatien ja Kyläsaaren kierrätysasemien lisäksi avattiin Espoon ja Tampereen asemat. Lisäksi perustettiin yhdeksän kierrätysaseman Tehokierto-yhteisyritys Kiertokapulan kanssa. Tampereella ja Hämeenlinnassa on avattu mekaanisen jätteen käsittelylaitokset vuoden 2020 alussa. On ilo saada Juhan kaltainen kokenut kierrätysalan osaaja johtoryhmämme jäseneksi ja kehittämään laajentunutta operatiivista toimintaamme, kertoo Destacleanin toimitusjohtaja Tanja Rytkönen.

 

Juha Rytkönen siirtyy tehtäväänsä Suomen johtavan rakentamisen ja louhinnan ympäristövaikutusmittauksia tekevän, Finnrock Oy:n, myynti- ja markkinointipäällikön tehtävistä. Hän on toiminut aiemmin maailman suurimman kansainvälisen tuottajavastuuyhtiön, ERP Recyclingin, maajohtajana vastaten valtakunnallisesti koko Suomen kattavasta toiminnasta ja sen kehittämisestä mm. sähkö- ja elektroniikkaromujen sekä paristojen ja akkujen kierrätyksen parissa. Rytkönen on aloittanut uransa taloushallinnon ja -johdon tehtävissä edeten operatiivisen johdon tehtäviin.

 

Destaclean on kasvanut viime vuosina paljon panostaen toimintojensa laajentamiseen ja kehittämiseen. On erittäin mielenkiintoista ja haastavaa päästä mukaan vahvasti kasvavan yhtiön toimintaan kierrätysalan näköalapaikalle. Ensivaikutelma on oikein positiivinen; koko toiminnasta heijastuu hyvä yhteishenki ja energinen tekemisen meininki. Uskon, että pitkä kokemukseni kierrätysalalta yhdistettynä vahvaan talous-, myynti- ja markkinointiosaamiseen sekä operatiiviseen johtamiseen, auttaa kehittämään yhtiötä monipuolisesti, kertoo Juha Rytkönen.

 

Juha Rytkönen aloitti uudessa tehtävässään Destacleanilla 4.5.2020.

 Yhteystiedot
:

Juha Rytkönen
Destaclean Oy
Operatiivinen johtaja
juha.rytkonen@destaclean.fi
p. 045 677 3199

 Koulutus
:

– 2013 MEMA – Master of Environmental Management & Responsible Business – Environmental Studies – Aalto University
– 2008 eMBA – Executive Master of Business Administration – Service Management – Haaga-Helia University of Applied Sciences
– 1999 BBA – Bachelor of Business Administration – Accounting and Finance – Mercuria Business School

Kotipaikka: Tuusula

Harrastukset: kuntosali, golf, matkustelu ja mökkeily