16.06.2020 Uhkaava palo Tarastenjärven kierrätysasemalla

Posted on Posted in Ajankohtaista, Yleinen

Tampereen Tarastenjärven materiaalien kierrätysasemalla palo

Destacleanin Tarastenjärven kierrätysasemalla Tampereella oli uhkaava tulipalon alku viime yönä. Käsittelyhallista tuli paljon savua, mutta palo saatiin onneksi nopeasti hallintaan palokunnan nopean ja hyvän työn ansiosta. Tätä edesauttoi ennaltaehkäisevä kasojen kastelutyö ja muut turvallisuuteen tähtäävät toimenpiteet joita on tehty. Palon syynä oli todennäköisesti paristo, joka oli saanut osuman rakennusjätettä murskatessa.

”Yksi tärkeimpiä tulipalojen ehkäisykeinoja on oikeaoppinen lajittelu. Paristot  ja akut eivät kuulu rakennusjätteeseen ja ne kuuluu lajitella pois rakennusjätteestä. Destaclean haluaa korostaa jatkossakin turvallisia kierrätystapoja ja ennaltaehkäisevää toimintaa”, sanoo yhtiön operatiivinen johtaja Juha Rytkönen.

 

Tampereen Tarastenjärven kierrätysasema on avoinna tiistaina 16.06. normaalisti klo 6-18 uhkaavasta tilanteesta huolimatta.

 


Lisätiedot:
Destaclean Oy
Juha Rytkönen
Operatiivinen johtaja
p. 045 677 3199
juha.rytkonen@destaclean.fi