29.10.2020 Palvelun laatu hipoo täydellisyyttä Destacleanin Tampereen kierrätysasemalla

Posted on Posted in Ajankohtaista

Palvelun laatu hipoo täydellisyyttä Destacleanin Tampereen kierrätysasemalla

Destaclean avasi marraskuussa 2019 Tampereelle uuden rakennus-, purku- ja teollisuusjätteen kierrätysaseman. Nyt vuoden toiminnan jälkeen toteutettiin asiakastyytyväisyyskysely, jonka tulokset ovat erinomaiset, lähes täydelliset.


Kysyttäessä, miten todennäköisesti asiakas suosittelisi Destacleania kollegalleen, saatiin asteikolla 1-5 keskiarvoksi 4,75 ja arvioitaessa palvelun laatua asteikolla 1-5, saatiin keskiarvoksi 4,90.

Erityisesti kiitosta sai loistava asiakaspalvelu, pihan siisteys sekä selkeä purku- ja lastauspaikka. Mukava ja erittäin avulias ilmapiiri mainittiin useaan otteeseen. Neuvottelut ovat sujuneet myös sujuvasti sekä erittäin tärkeänä lisäpalveluna kahvinkeitto. Parannusehdotuksiin kuului mm. pihan ja makeisvalikoiman laajentaminen. Kirsikkana kakun päällä oli palaute: ”Olette onnistuneet kaikessa.”


Lämpimät kiitokset asiakkaille ja tietysti osaavalle henkilökunnalle sekä aliurakoitsijan Raskasasennus & Recycling Oy:n työntekijöille. Toiminnan aloittaminen uudella paikkakunnalla on aina haasteellista ja paljon on ollut mutkia matkassa Tampereellakin. Näin erinomainen palaute asiakkailtamme lämmittää sydäntä ja todistaa ammattitaitoisen ja iloisen asenteen työhön, jonka olen itsekin havainnut Tampereen asemalla, kertoo Destacleanin toimitusjohtaja Tanja Rytkönen.