14.12.2020 Toimivaa tiimityötä Tampereella – Kangasalan Piha ja Lava Oy

Posted on Posted in Ajankohtaista

Toimivaa tiimityötä Tampereella – Kangasalan Piha ja Lava Oy

Kangasalan Piha ja Lava Oy on Pirkanmaan alueella toimiva maanrakennus- ja kuljetuspalveluyritys, jonka palveluihin kuuluvat mm. maansiirtotyöt, piha-, ja  viherrakentaminen, vaihto- ja roskalavavuokraukset sekä kuljetukset.

Kangasalan Piha ja Lava Oy on ollut toiminnassa 15 vuotta ja Destacleanin asiakkaana vuoden verran, Tampereen kierrätysaseman alkumetreiltä asti. Yhteistyö on sujunut hyvin ja Kangasalan Piha ja Lavan jätekuljetuksista viedään nykyään noin 90% Destacleanille. Asemalla käydään lähes päivittäin ja kuormia ajetaan keskimäärin kolme tai neljä päivässä, joskus jopa kymmenen.

Yhteistyötä on toiseenkin suuntaan; välillä siirrellään rautalavoja Destacleanin piha-alueella ja asemalla on myös muutama korkea lava kipsilevylle ja villalle, joita Kangasalan Piha ja Lava käy välillä tyhjentämässä loppusijoituspaikkaan.

Destaclean Tampereen kierrätysaseman piha-alue on oikein hyvä; uusi, tasainen ja aina puhdas. Alueella on hyvin tilaa purkaa pressut ja sekä vaa’alle että purkupaikalle pääsee ripeästi. Kaikki toiminnot ovat tiiviisti samalla kentällä, joten asiointi on erittäin helppoa. Harvoin joutuu odottamaan vuoroaan, mikä ilahduttaa kiireistä kuljettajaa. Ajomatka asemalle on pidentynyt hieman uuden yhteistyökuvion myötä, mutta koska purku sujuu sutjakammin, on kokonaisaika pysynyt melko vakiona. Ellei sitten jää suustaan kiinni, kun henkilökunta on läpi linjan niin mukavaa, naurahtaa Kangasalan Piha ja Lava Oy:n yrittäjä Janne Gåsman.


 

Kangasalan Piha ja Lava Oy
– 2005 perustettu kuljetus- ja maanrakennusyritys
– 5 työntekijää + yrittäjä Janne Gåsman
– kalusto: 3 vaihtolava-autoa, 2 kaivinkonetta, 2 pyöräkuormaajaa ja 1 maakuorma-auto

www.pihajalava.fi