14.10.22 YIT Suomi Oy ja Destaclean Oy ovat solmineet kaksivuotisen valtakunnallisen sopimuksen jäte- ja ympäristöhuollon palveluista

Posted on Posted in Ajankohtaista, Yleinen

YIT Suomi Oy ja Destaclean Oy ovat solmineet kaksivuotisen valtakunnallisen sopimuksen jäte- ja ympäristöhuollon palveluista

Destaclean on kiertotalousalan innovatiivinen konkari

Destaclean on yksi Suomen johtavista kierrätysalan yhtiöistä, joka on kehittänyt innovatiivisesti kiertotaloutta parantavia palvelumalleja jo yli 20 vuoden ajan. 

Tavoitteena on edistää rakennus- ja purkujätteiden sekä teollisuuden ja kaupan jätteiden kierrätystä energia- ja materiaalitehokkuus huomioiden, vastuullisesti lakeja ja sääntöjä noudattaen. Destacleanin laatu- ja ympäristöpolitiikan kulmakivinä ovat toiminnan laatu, jatkuvan parantamisen periaate, ympäristöohjelma sekä asiakastyytyväisyys. Onnistumisen perusta on koko henkilöstön ammattitaito ja sitoutuminen yrityksen laatu- ja ympäristöpolitiikkaan.
 

Valtakunnallinen jätehuollon sopimus on merkittävä askel 

Destaclean on viime vuosina  laajentanut toimintaansa jätteiden käsittelystä myös jäte- ja ympäristöhuollon kokonaispalveluihin. Rakennusliikkeille ja teollisuudelle suunnattu kilpailukykyinen kokonaispalvelu on kehitetty ja toteutetaan tiiviissä yhteistyössä pitkäaikaisten kuljetusliikekumppaneiden kanssa. Kokonaispalvelun tavoitteina ovat asiakkaan kiertotaloustavoitteiden edistäminen, toiminnan tehostaminen ja työmaiden jätehuollon sujuvuuden varmistaminen. Destaclean varmistaa tavoitteiden saavuttamisen sujuvalla asiakaspalvelulla, lyhyillä vasteajoilla ja kattavalla opastuksella.
 

Kiitämme YIT Suomi Oy:tä luottamuksesta palveluitamme ja ammattitaitoamme kohtaan. On hienoa saada YIT asiakkaaksemme ja valtakunnallinen yhteistyösopimus on merkittävä askel yhtiöllemme. Haluamme olla aktiivisesti mukana kehittämässä rakentamisen kiertotaloutta yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Toivomme, että ketterä palvelukonseptimme ja aktiivinen yhteistyö sujuvoittaa työmaiden arkea, toteaa Destacleanin toimitusjohtaja Tanja Rytkönen.


Lisätiedot: 

Ari Virta
Asiakkuusjohtaja
050 320 8285
ari.virta(at)destaclean.fi

Tanja Rytkönen
Toimitusjohtaja
040 573 7006
tanja.rytkonen(at)destaclean.fi
&nbspDestaclean Oy on vuonna 1998 perustettu kotimainen, yksityisomisteinen kiertotalousyhtiö, joka toimii rakennusjätteiden koko kierrätysketjussa alkaen työmaiden ja teollisuuden kokonaisvaltaisesta jätehuoltopalvelusta ja jätteiden vastaanotosta päättyen käsittelyvaiheiden jälkeen materiaalien innovatiiviseen kierrätyskäyttöön, kierrätys- ja hyödyntämisasteen ollessa lähes 100%. Destaclean-konseptin mukainen käytännön toiminta perustuu yritysten kanssa tapahtuvaan pitkäjänteiseen yhteistyöhön, joka hyödyttää molempien osapuolten oppimista, menestystä ja kasvua. Destacleanilla on tytäryhtiö Tehokierron myötä yhteensä yhdeksän kierrätysasemaa ja erittäin kattava rakennus-, purku- ja teollisuusjätteiden vastaanottoverkosto. Destacleanilla on omaa henkilöstöä noin
15 ja lisäksi vakituisten urakoitsijoiden tuotannon ja logistiikan henkilöitä lähes 30.