21.12.22 Destaclean Oy:n palvelumyynnin ja asiakkuuden hoidon kehityspäälliköksi Mervi Illikainen

Posted on Posted in Ajankohtaista, Ihmiset

21.12.2022 Henkilöstöuutisia - Destaclean Oy:n palvelumyynnin ja asiakkuuden hoidon kehityspäälliköksi Mervi Illikainen

Mervi Illikainen on aloittanut Destacleanin palvelumyynnin ja asiakkuuden hoidon kehityspäällikkönä pääkaupunkiseudulla.

Koulutukseltaan Mervi on ylioppilas ja sen lisäksi hän on suorittanut mm. liikennelupakurssin vuonna 2018. Mervi asuu Lohjalla satavuotiaassa torpassa. Vapaa-aika kuluu remontoiden taloa sekä hoitaen tilaa ja karvaisia perheenjäseniä kissoista ja koirista hevoseen. Eläimet ovat erittäin lähellä Illikaisen sydäntä.

Työuran alkutaipaleen Mervi on viettänyt ravitalleilla hevosten parissa ympäri Suomea ja Ruotsia. Työtehtävät ovat vaihdelleet hevosenhoitajasta apuvalmentajaan ja raviohjastustehtäviin. Kun omalla suomenhevosella ei voitu ajaa kilpaa naapurimaassa, koitti paluu kotimaahan ja muutaman vuoden jälkeen aika oli kypsä uusille töille ja alanvaihdolle.

Uusi ura urkeni alkuun puutarha-alalla vuonna 2008, jonka jälkeen Mervi siirtyi kiinteistöhuoltoalalle Tapiolan Lämpö Oy:lle. Työtehtäviin kuului auraukset, hiekoitukset sekä kuorma- ja jäteauton kuljetustehtävät. Näiden jälkeen Mervi siirtyi yrityksen sisällä toimistotöihin, vastaten lopulta koko yrityksen kuljetusliikennetoiminnasta. 

Kymmenen vuotta vierähti Tapiola Lämmöllä, jonka jälkeen Mervi siirtyi Remeolle työnjohtajaksi ja sen jälkeen Deletelle myyntipäälliköksi. Deletellä pääasiallinen työ oli vastata Uudenmaan alueen kierrätyspalveluliiketoiminnasta, johon kuului monipuoliset työtehtävät, mm. pölyntorjuntaa vastaanottopisteillä, jätteiden noutoa pakettiautolla, asiakkuuksien hoitoa, markkinointia ja tuotekehittelyä. Muutaman vuoden jälkeen Mervistä tuli Remeon aluemyyntipäällikkö yrityskauppojen myötä. Se jäi viimeiseksi positioksi ennen siirtymistä täysin uusiin tehtäviin Destacleanille joulukuussa 2022.

Mervi toimii sekä Destacleanin että Tehokierron palvelumyynnin ja asiakkuuksien kehityspäällikkönä. Työtehtäviin kuuluu erilaiset kehitystehtävät, ratkaisumyynti ja asiakkuuksien hoito. Tukikohtana on Espoon toimipiste.

“Ala on tuttu, mutta nyt olen saanut aivan uuden mahdollisuuden kiertotalousalan kehittämistehtävissä uudessa positiossani. Destaclean kiinnosti yrityksenä erityisesti kokonsa ja asiakaslähtöisen toimintansa vuoksi. Nyt lähdetään miettimään yhdessä organisaation kanssa, mitä kannattaa ensisijaisesti kehittää ja miten käynnistetään uusi vuosi, kertoo Mervi ja lähettää myös asiakkaille terveisiä: 

“Aina on arvokasta ja mielenkiintoista kuulla asiakkaiden toiveita ja parannusehdotuksia, joten ottakaa rohkeasti yhteyttä. Mietitään yhdessä yrityksellenne parhaat käytännöt entistä ketterämäpään kierrätykseen ja vaivattomaan jätehuoltoon.”


Yhteystiedot: 

Mervi Illikainen
050 320 5729
mervi.illikainen(at)destaclean.fi