As Oy Mäntypuisto on Destacleanin talkoolavapalveluiden tyytyväinen asiakas

Posted on Posted in Ajankohtaista, Yleinen

Kuvassa As Oy Mäntypuiston hallituksen puheenjohtaja Mikko Pakkanen.


As Oy Mäntypuisto on Destacleanin talkoolavapalveluiden tyytyväinen asiakas

As Oy Mäntypuisto Vantaan Ruskeasannassa koostuu seitsemästä rivitalosta, jossa on yhteensä 30 asuntoa. Taloyhtiön tontilla on runsaasti kasvustoa, puita ja pensaita, jonka vuoksi talkoita tarvitaan säännöllisesti kahdesti vuodessa tontin ylläpitoon. Keväällä 2023 taloyhtiö löysi Destacleanista tehokkaan yhteistyökumppanin talkootöiden tueksi.

Talkoissa kerätään lehdet, risut sekä huonokuntoiset oksat ja kasvit pois yhteisiltä piha-alueilta sekä asukkaiden omilta pihoilta, joten tarve on viherjätteiden kierrätykselle. Määrällisesti jätettä tulee kahdesta kolmeen lavaa, joten yhdet talkoot hoituu parilla lavan tyhjennyksellä, jotka Destaclean hoitaa kuljetusyhteistyökumppanin kautta.

Tärkeä etu Destacleanin palvelussa As Oy Mäntypuistolle on ollut lavojen nopea tuonti ja tyhjennys. Lava tilataan viikkoa ennen virallista talkoopäivää, jolloin piha-alueita on mahdollista siivota kahtena viikonloppuna. Nopeat tyhjennykset tehostavat koko talkootyötä, kun asukkaiden ei tarvitse odottaa tai huolehtia lavojen tyhjentämisestä.

Talkoisiin osallistui monta innokasta pikkuapuria.

Kevättalkoiden yhteydessä As Oy Mäntypuisto osallistui Destacleanin talkoolavakampanjan arvontaan ja voitti talkoolavan sekä talkooeväät syksyn talkoita varten. Tämä yllätys oli kiva lisä  asunto-osakeyhtiön kirjanpidolle ja mieluinen piristys kaikille talkoissa ahertaneille asukkaille.

Talkootöiden viralliset valvojat Manu ja Rane.

“Yhteydenpito on ollut todella hyvää. Vastaukset on saatu aina nopeasti ja kaikki on toiminut sujuvasti. Palvelu ratkaisee. Yhteistyö Destacleanin kanssa jatkuu tulevaisuudessakin”,  kertoo As Oy Mäntypuiston puheenjohtaja Mikko Pakkanen.