Iloiset asiakaspalvelun ammattilaiset – esittelyssä Destacleanin vaakahenkilöstö

Posted on Posted in Ajankohtaista, Ihmiset, Yleinen

Kuvassa Espoon toimipisteessä työskentelevä Emma.

Iloiset asiakaspalvelun ammattilaiset – esittelyssä Destacleanin vaakahenkilöstö

Destacleanin vaakahenkilöstö on monipuolinen ja motivoitunut porukka, jolla on vahva panos yrityksen sujuvaan arkeen ja asiakastyytyväisyyteen. Pääkaupunkiseudun asemilla työskentelee Miko, Emma, Satu ja Katja, joilla on monipuolista osaamista ja intoa alalle.


Miko – Kyläsaari 

Miko on työskennellyt Destacleanilla joulukuusta 2016 lähtien. Hän hoitaa asemavastaavan tehtäviä ja osallistuu vaakatyöskentelyyn. Mikolla on monipuolinen työhistoria ja hän on työskennellyt aiemmin mm. betonitehtaalla, rakennus- ja maanrakennusalalla. Destacleanilla työhön kuuluu asiakaspalvelu, tilausten seuranta, kuljetusten tilaaminen, pihan ylläpito sekä pienet korjaustyöt. Hän kertoo viihtyvänsä työssään, jota kuvailee monipuoliseksi. 


Satu – Kelatie 

Satu aloitti Destacleanilla huhtikuussa 2023. Hänellä on pitkä työhistoria kampaajamestarina. Kelatiellä hän hoitaa asiakaspalvelua, kuormien valvontaa ja kuvausta, pihan ylläpitoa sekä laskujen tarkastusta. Kelatiellä tehdään puumursketta, jota toimitetaan energiayhtiöille, joten työtehtäviin kuuluu myös puumurskenäytteiden punnitus sekä laadunvalvonta. Satu kuvailee työtään ihmisläheiseksi multitaskaamiseksi ja nauttii siitä. Hän arvostaa mukavia asiakaskohtaamisia ja erityisesti hyvää työilmapiiriä, jonka suola on huumori.


Emma – Espoo 

Emma on aloittanut Destacleanilla huhtikuussa 2023. Hänellä on monipuolinen työhistoria hevosalalta: tallin pyörittäminen, hevosten ajaminen, ratsastus sekä kiinteistöhuolto. Emma vastaa Destacleanilla vaakatyöskentelystä, ajojärjestelyistä, lavatilausten vastaanotosta, välityksestä eteenpäin sekä kuormien laadun tarkistamisesta. Työtehtäviin kuuluun myös aseman siisteydestä ja toimivuudesta huolehtiminen. Hän kertoo kiertotalousalan olevan tämän hetken ja tulevaisuuden ala, mikä motivoi ja kiinnostaa. Hän on tyytyväinen monipuolisiin työtehtäviin, mukaviin asiakkaisiin ja hyvään työporukkaan.


Katja – Kiertävä vaakatyöntekijä

Katja aloitti Destacleanilla elokuussa 2023 ja toimii pääkaupunkiseudun asemien kiertävänä työntekijänä. Vaakatyöntekijät tekevät nelipäiväistä viikkoa ja Katja tuuraa aina jokaisen vapaapäivän. Hän on aiemmin työskennellyt parturi-kampaajana. Destacleanilla hänen työtehtäviinsä kuuluu mm. tarkistaa saapuvien kuormien sisältö ja punnitus. Katja vastaa myös asemien yleisestä siisteydestä ja Kelatiellä ollessaan myös puumurskenäytteiden hoidosta. Destacleanilla hän on nauttinut uuden oppimisesta, mukavista ja monipuolisista työtehtävistään sekä myös vaihtelevasta kiertävästä työstä eri toimipisteissä. Myös Katja kertoo, että Destacleanilla on hyvä työilmapiiri ja mukavat kollegat.