12.9.2019 Avoimet työpaikat: Osto- ja myyntireskontranhoitaja sekä Controller

Posted on Posted in Ajankohtaista

Destacleanin kasvaessa etsimme joukkoomme uusia vahvistuksia; osto- ja myyntireskontranhoitajaa sekä controlleria. Tarjoamme kiinnostavan, muuttuvan ja monipuolisen työympäristön sekä mahdollisuuden päästä seuraamaan sekä Destacleanin kiertotalouskonseptin että koko toimialan kehitystä ja muutosta.


OSTO-  JA MYYNTIRESKONTRANHOITAJA:
Destaclean etsii oma-aloitteista, hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettua osto- ja myyntireskontran hoitajaa Espooseen. Vastuullasi ovat erilaiset osto- ja myyntireskontraan liittyvät tehtävät, kuten ostolaskujen tiliöinti ja myyntilaskujen tekeminen. Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran aiempaa työkokemusta reskontranhoidosta, sillä vastaat osto- ja myyntireskontrasta itsenäisesti. Teet myös tiiviisti yhteistyötä eri sidosryhmien, erityisesti asiakkaiden ja tilitoimiston kanssa, joten odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä halua työskennellä eri sidosryhmien kanssa.
Lue lisää ja hae tehtävään tästä linkistä.

 

CONTROLLER:
Etsimme Destacleanille liiketoimintalähtöistä Controlleria Espooseen. Controllerina vastaat Destacleanin taloudesta kokonaisvaltaisesti ja työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset sisäisen laskennan tehtävät, kuten budjetointi, päivittäinen talousseuranta ja raportointi eri sidosryhmille. Tehtävässä vastaat myös ulkoisen laskennan oikeudellisuudesta yhdessä tilitoimistomme kanssa. Lisäksi pääset vastaamaan taloushallintomme kehittämisestä, sillä haluamme pysyä muun muassa järjestelmien ja raportoinnin suhteen kehityksen aallonharjalla.
Lue lisää ja hae tehtävään tästä linkistä.


Julkaistu 12.9.2019. Lisätiedot avoimista paikoista aTalent Recruitingin kautta.