14.06.2021 Destaclean Tampereen asemalla tulipalo

Posted on Posted in Ajankohtaista, Yleinen


Tampereella Tarastenjärven asemalla tulipalo sunnuntaina 13.06.

Tampereella Tarastenjärven kierrätysasemalla syttyi tulipalo sunnuntaina aamupäivällä. Palo sai alkunsa jätemuovimurskaimesta, josta se levisi vain viereiseen jätekasaan. Jätelaatukasojen eriyttämisellä sekä työntekijöiden ripeän ja ammattitaitoisen toiminnan johdosta saatiin estettyä palon leviäminen.

Paikalle hälytettiin kuusi Pirkanmaan pelastuslaitoksen yksikköä. Tilanne saatiin haltuun hyvin nopeasti ja tehokkaat sammutustyöt kestivät iltakuuteen asti.

“Säikähdys oli onneksi suurempi kuin aiheutuneet tuhot. Palosta ei aiheutunut mitään henkilövahinkoja ja mahdolliset ympäristöön kohdistuneet savuhaitat jäivät melko pieniksi”, kertoo Destaclean Oy:n operatiivinen johtaja, Juha Rytkönen.

Lisätiedot:
Juha Rytkönen
045 677 3199
juha.rytkonen@destaclean.fi