23.08.2021 Destaclean mukana huolehtimassa koululaisten turvallisuudesta

Posted on Posted in Ajankohtaista, Yleinen

Pidämme yhdessä huolta koululaisten turvallisuudesta 

Destaclean haluaa huolehtia tänäkin vuonna Espoon Kauklahden kierrätysaseman ympäristössä liikkuvien lasten turvallisuudesta. Olemme aiemmin jakaneet turvaliivejä lähistön päiväkoteihin sekä koululaisille ja tänä vuonna luovutimme turvaliivejä (110 kpl) Vanttilan alakoulun ekaluokkalaisille. Vanttilan koulussa on oppilaita kaikkineen 670 (luokat 1-9) ja rakenteilla on lisärakennus 200:lle oppilaalle. Turvaliivejä käytetään koululaisten retkillä ja ulkotunneilla.

Destaclean toivottaa mukavaa alkanutta lukuvuotta ja turvallista koulumatkaa kaikille opiskelijoille niin pienille kuin isoille!

Kuvassa Vanttilan alakoulun apulaisrehtori Annukka Sukselainen ja Destaclean Oy:n myyntijohtaja Ari Virta.