Tukikummit

10.12.2021 Destaclean tukee myös tänä vuonna Tukikummit-säätiön toimintaa

Posted on Posted in Ajankohtaista

Destaclean mukana tukemassa toimintaa lasten ja nuorten hyväksi

Halusimme myös tänä jouluna tukea toimintaa lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi. Teimme edellisvuoden tapaan  lahjoituksen Tukikummit-säätiölle.

Tukikummit -keräys kohdistuu lasten ja nuorten auttamiseen. Liian moni lapsi ja nuori uhkaa jäädä eriarvoiseen asemaan ja syrjäytyä perheen taloudellisen tilanteen vuoksi. Tukikummit-säätiö kerää varoja nuorille, jotka ovat vaarassa pudota harrastuksista ja kaveriporukoista. Suurin osa avustuksista ohjataan harrastusten tukemiseen. Myös toisen asteen koulutuksessa tarvittavien oppimateriaalien hankkimista tuetaan. Hyvillä sosiaalisilla verkostoilla ja nuorena saadulla mahdollisuudella toteuttaa itseään on valtava merkitys lahjoitusten saajien koko elämään. “Sillä on merkitystä, onko nuoren elämässä merkitystä.”


Lisätiedot lahjoituskohteesta www.tukikummit.fi

Myös tänä syksynä Destaclean on ollut mukana huolehtimassa espoolaisten lasten turvallisuudesta lahjoittamalla turvaliivejä alueen kouluihin. Lue lisää tästä.