10.02.22 Henkilöstöuutisia – Uusi myyntipäällikkö Jouni Sintonen

Posted on Posted in Ajankohtaista, Ihmiset, Yleinen


Henkilöstöuutisia - Uusi myyntipäällikkö Jouni Sintonen

Jouni Sintonen on aloittanut Destacleanin ja Tehokierron myyntipäällikkönä pääkaupunkiseudun palvelumyynnissä. 

Sintonen asuu Keravalla, jonne hän on vahvasti juurtunut. Keski-Uudenmaan muut kunnat ovat hänelle myös hyvin tuttuja entuudestaan. Koulutukseltaan Sintonen on merkonomi ja sen lisäksi hän on suorittanut materiaalitoimintojen tutkinnon (MTO) sekä lukuisia myynti- ja valmennuskoulutuksia töiden ohella.

Suuren osan työurastaan Sintonen on viettänyt Postin/Itellan palveluksessa Key Accountina, jossa hän on toiminut monipuolissa tehtävissä, mm. myynnin, verkkokaupan, sähköisten- ja pakettipalvelujen sekä logistiikka, rahti- ja kuljetuspalvelujen parissa. Vuonna 2016 Sintonen siirtyi ympäristöhuollon alalle aluemyyntipäälliköksi jyväskyläläiseen perheyritykseen, Sihvari Oy. Hän vastasi jätehuollon kokonaispalvelumyynnistä pääkaupunkiseudulla sekä yrityksille että kiinteistöyhtiöille. Työhön kuului asiakkuuksien hoitoa ja uusasiakashankintaa sekä asiakaspalvelua ja työnjohtoa avustavia töitä. Kesällä 2021 yritys siirtyi yrityskaupassa Lassila & Tikanojalle, jossa Sintonen jatkoi vastaavissa tehtävissä vajaan vuoden verran.

Destacleanillä Sintonen aloitti helmikuussa 2022. Hän toimii sekä Destacleanin että Tehokierron myyntipäällikkönä palvelumyynnissä pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Hämeessä. Työtehtäviin kuuluu ratkaisumyynti, asiakkuuksien hoito ja hankinta. Tukikohtana toimii Espoon toimipiste. 

“Ala on minulle entuudestaan tuttu ja nyt pääsen katsomaan kiertotaloutta toisesta näkökulmasta, mikä on erittäin mielenkiintoista. Pienempään organisaatioon oli helppo tulla ja sain mukavan vastaanoton. Perehdytys oli oikein kattava ja sujui nopeasti. 

Myös asiakkaiden vastaanotto on ollut hyvä, ja on ollut mukava tutustua heihin. Keskusteluissa nousee esiin selkeästi, kuinka kierrätyksen ja kiertotalouden merkitys kasvaa yhä enemmän, kun halutaan edistää kestävää kehitystä.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin etsitään yhdessä parhaat käytännöt yrityksellenne entistä parempaan kierrätykseen ja jätehuoltoon”, kertoo Jouni Sintonen. Jouni Sintonen
050 477 8332
jouni.sintonen@destaclean.fi