07.04.22 Kattoisännöinti luottaa Destacleanin ja Tehokierron kokonaispalveluihin

Posted on Posted in Ajankohtaista, Yleinen

Kattoisännöinti luottaa Destacleanin ja Tehokierron kokonaispalveluihin

Kattoisännöinti Oy on suomalainen kattotöihin erikoistunut rakennusalan yritys, jonka palveluihin kuuluu mm. kattojen tarkastus, huolto, korjaus, remontointi, maalaus ja pinnoitus sekä myös lumen pudotus. Työmaat käsittävät niin pieniä kuin suuria asuintaloja sekä kaikenkokoisia toimitila- ja liikekiinteistöjä. Yritys toimii Uudenmaan ja Kanta-Hämeen alueella, ja sillä on yli 20 vuoden vankka kokemus alalta.

Destaclean Oy tarjoaa yhdessä tytäryhtiö Tehokierto Oy:n kanssa jätehuollon monipuolista kokonaispalvelua laajalla alueella Helsinki-Tampere -akselilla ja yhtiöiden vastaanottoverkosto sisältää yhteensä yhdeksän kierrätysasemaa. Destacleanin kierrätysasemat sijaitsevat Helsingissä, Tuusulassa, Espoossa sekä Tampereella ja Tehokierron kierrätysasemat Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Järvenpäässä, Nurmijärvellä ja Valkeakoskella. Kattoisännöinti Oy on molempien yhtiöiden asiakas ja on käyttänyt Helsingin, Tuusulan, Espoon ja Hämeenlinnan kierrätysasemien palveluita.

Destacleanin ja tytäryhtiö Tehokierron yhteistyö Kattoisännöinnin kanssa sai alkukipinän helmikuussa 2021, kun Destacleanin ja Tehokierron myyntipäällikkö Peter Schreiber otti yhteyttä Kattoisännöinnin toimitusjohtajaan Mauri Carlsoniin kertoakseen yhtiöiden tarjoamista palveluista. Varsinainen yhteistyö käynnistyi toukokuussa 2021, kun Kattoisännöinnillä käynnistyi kaksi työmaata samaan aikaan Helsingissä ja Espoossa, eikä jätehuoltoa ollut vielä järjestettynä pääkaupunkiseudulle. Kokonaispalvelun asiakkuuden avaus ja ensimmäiset tilaukset eli purkujätteiden tyhjennykset suoritettiin erittäin nopealla aikataululla. Kesä-heinäkuussa käynnistyi lisäksi kaksi työmaata Hämeenlinnassa, jonne tarvittiin kaksi lavaa pikaisesti.

- Hämeenlinnan työmaat tulivat vähän “puun takaa” ja teimme niiden jätehuoltotilaukset ilman tarjouspyyntöä kovan kiireen vuoksi. Meillä oli ehtinyt jo syntyä hyvä luottamus Destacleaniin ja Tehokiertoon ketterinä kumppaneina, joten emme jääneet siinä kohdassa sen enempiä kyselemään. Meille tärkeintä on, että jätehuolto toimii sujuvasti ja kommunikointi kumppanin kanssa on mutkatonta. Tiedämme, että ongelmat saa ratkaistua ja hommat toimimaan yhdellä puhelinsoitolla.

Vasemmalla Kattoisännöinti Oy:n toimitusjohtaja Mauri Carlson ja oikealla kattoasiantuntija Esko Haverinen

- Destacleanin ja Tehokierron tarjoamat palvelut toimivat hyvin ja niiden käyttö on meille helppoa. Ongelmia ei ole juurikaan ollut, ainoastaan “ulkopuolelta” tulleita haasteita. Kerran tuli työmaalta yllättäen asfalttia sovitun betonin sijasta, kun purkutöiden laajuus oli ennakoitua suurempi. Olemme myös muutamaan otteeseen joutuneet toimittamaan yhtäkkiä metallijätettä, josta emme ole tienneet ennakkoon. Näissä tapauksissa yllätykset ovat luoneet painetta Destacleanin ja Tehokierron suuntaan, mutta haasteet on saatu ratkaistua ja kaikki jätteet toimitettua eteenpäin asianmukaiseen kierrätykseen. Näissä tilanteissa yhtiöiden toiminta on ollut erityisen hienoa, kun meidän ei ole tarvinnut lähteä soittelemaan minnekään muualle, vaan asiat on hoidettu sujuvasti puolestamme.

- Jätehuollon järjestäminen on ollut aiemmin vähän villiä arpomista, että minne viedään mitäkin ja millä. Nyt kaikki hoituu yhden kontaktin kautta, mikä on meille arvokasta. Meidän puolelta ei ole merkitystä, päätyvätkö työmaiden purkujätteet Destacleanin vai Tehokierron kierrätysasemalle, eikä meidän suuntaan näy mitään eroa, lukuun ottamatta muutamia hieman erinäköisiä papereita. Pääasia on, että homma toimii vaivattomasti, kertoo Kattoisännöinti Oy:n toimitusjohtaja Mauri Carlson.

Kattoisännöinnin sekä Destacleanin ja Tehokierron yhteistyö jatkuu ja kausisopimus on tehty. Keväällä käynnistyy kaksi uutta kohdetta pääkaupunkiseudulla ja sen lisäksi on tulossa lukuisia muita työmaita vuonna 2022.


Kattoisännöinti Oy

– Kattotöihin erikoistunut rakennusalan yritys
– Toimipiste Hyvinkäällä
– Työntekijöiden määrä 18 vakituista ja kesäsesonkina kausityöntekijöitä tarpeen mukaan
kattoisannointi.fi